Преговарящите в Конгреса се споразумяха за почти $80 милиарда двупартийна сделка, предоставяща данъчни

...
Преговарящите в Конгреса се споразумяха за почти $80 милиарда двупартийна сделка, предоставяща данъчни
Коментари Харесай

Законодателите постигнаха сделка за $78 милиарда, която включва увеличаване на данъчния кредит за деца, тъй като спирането се очертава

Преговарящите в Конгреса се споразумяха за съвсем $80 милиарда двупартийна сделка, предоставяща данъчни облекчения, ориентирани към бизнеса и фамилиите с ниски приходи, водачите на Сенатските финанси и Комисиите по пътищата и средствата на Камарата заявиха във вторник.

Пакетът от 78 милиарда $ краткотрайно ще разшири данъчния кредит за деца и ще усили данъчния кредит за жилища с ниски приходи, като в същото време ще върне набор от удръжки за фирмите, споделиха двамата ръководители на комисии в взаимно изказване.

Сделката включва също данъчни облекчения при бедствия, наред с други разпореждания, споделиха за договорката ръководителят на финансовата комисия на Сената Рон Уайдън, демократ, и ръководителят на комисията по способи и средства на Камарата на представителите Джейсън Смит, републиканец.

Всеки пакет трябва да премине както през Сената, управителен от демократите, по този начин и през Камарата на представителите, следена от републиканците, преди президентът Байдън да може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР